Wie is DeeDee?

  • DeeDee Copy

Hej!

DeeDee, dat zijn de initialen van Delphine Desmet (ik dus, vind je mij tussen de andere blozende rozen op de foto?) en DeeDee schrijft copy.

Wat ik zoal schrijf? Dat hangt van jou af.

Heb jij nood aan copy?

Meer bezoekers op je website die ook effectief jouw product kopen?
Een catalogus zonder spelfouten?
Facebook-posts die viraal gaan?

Je bent op zoek naar iemand die de juiste woorden vindt en ze dan nog het liefst  foutloos copy kan schrijven. Als je professioneel wil overkomen, toch.

Dat laatste is mijn stokpaardje. Ik ben in de eerste plaats immers taalkundige (Master Nederlands-Scandinavistiek, omdat je het nu toch vroeg). Zeggen dat ik een allergie heb voor taalfouten is misschien wat extreem, alhoewel… de fysieke ongemakken die een dt-fout veroorzaakt spreken voor zich.

Ik ben tijdens mijn studies steeds meer gefascineerd geraakt door de kracht van taal. Door wat woorden – en de manier waarop je ze structureert – kunnen teweegbrengen. Vandaar ook een bijkomende studie Public Relations en een carrièrepad dat me langs marketingwegen bracht. Ik kan putten uit een uitgebreide bron van kennis en ervaring die jou ook ten goede komt 😉

Naast mijn taalkundige superkrachten ben ik natuurlijk ook maar een mens, zoals jij.

Een onderneemster die vanuit haar passie een zaak uit de grond probeert te stampen. Gelukkig krijg ik daarbij de onvoorwaardelijke steun van mijn man, ook ondernemer (zijn brouwerij was mijn eerste klant).

Let’s get personal

Nu we toch bezig zijn met in mijn persoonlijke leven te neuzen:

  • Mama van 2 zoontjes
  • Foodie (meestal gezond en vers, maar God, pakt mij mijn Ferrero Rochers niet af!)
  • Sportieve veelvraat: yoga, fietsen, zwemmen en dansen. (Verandering van spijs doet eten, aja!)
  • Voorliefde voor Scandinavisch design, maar niet de portemonnee ervoor.

Hé, en wist je dat ik over dat alles ook blog? Wil je meer over het vrouwmens achter DeeDee weten? Ga dan lezen op Failing to be Superwoman.

Om te weten of er écht een klik kan zijn tussen jou en mij, moeten we gewoon eens babbelen. Dat is gratis.

Het is niet moeilijk om mijn contactgegevens te vinden op deze site, maar om het je extra gemakkelijk te maken: