Wie is DeeDee?

Hej!

DeeDee, dat zijn de initialen van Delphine Desmet. Je spreekt het trouwens uit als diedie, as in DeeDee Ramone van de legendarische punkband Ramones. Enige overeenkomst met mijn rock ’n rollgehalte is puur toevallig.

Deze DeeDee schrijft dus copy.

Wat ik zoal schrijf? Dat hangt van jou af.

Sinds begin 2020 is Delphine onze vaste copywriter voor Alpro. Ze heeft alles wat je verwacht van een creative copywriter: geen schrik om haar professionele mening te uiten én te verdedigen, altijd gemotiveerd bij nieuwe uitdagingen, ze houdt zich gemakkelijk aan de deadlines en taal- of schrijffouten bestaan voor haar niet. Fijn om te kunnen samenwerken met iemand die we kunnen vertrouwen en volledig aansluit bij onze waarden en normen: Humble, Positive, More (going the extra mile) & Engaged.
Louisa Saelens
Productie Manager @ House of Media

Heb jij nood aan straffe teksten?

Duidelijke teksten die aanspreken en vastgrijpen?
Meer bezoekers op je website die ook effectief jouw product kopen?
Een catalogus zonder spelfouten?
Facebook-posts die viraal gaan?
Nieuwsbrieven die wél geopend worden?

Dan vraag je ’t toch aan een kick-ass copywriter

Je hebt iemand nodig die de juiste woorden vindt en ze dan nog het liefst  foutloos kan schrijven. Als je professioneel wil overkomen, toch.

Dat laatste is mijn stokpaardje. Ik ben in de eerste plaats immers taalkundige (Master Nederlands-Scandinavistiek, omdat je het nu toch vroeg). Niets doet mij sneller wegklikken dan een website met copy vol taalfouten. 

Ik ben tijdens mijn studies steeds meer gefascineerd geraakt door de kracht van taal. Door wat woorden – en de manier waarop je ze structureert – kunnen teweegbrengen. Vandaar ook een bijkomende studie Public Relations en een carrièrepad dat me langs marketingwegen bracht. Ik kan putten uit een uitgebreide bron van kennis en ervaring die jou ook ten goede komt 😉

Naast mijn taalkundige superkrachten ben ik natuurlijk ook maar een mens, zoals jij.

Een onderneemster, net als jij, die vanuit haar passie een zaak uit de grond probeert te stampen. Gelukkig krijg ik daarbij de onvoorwaardelijke steun van mijn man, ook ondernemer (zijn brouwerij was mijn eerste klant).

Let’s get personal

Nu we toch bezig zijn met in mijn persoonlijke leven te neuzen:

  • Mama van 2 zoontjes
  • Foodie (meestal gezond en vers, maar God, pakt mij mijn Ferrero Rochers niet af!)
  • Sportieve veelvraat: yoga, fietsen en zwemmen. (Verandering van spijs doet eten, aja!)
  • Voorliefde voor Scandinavisch design, maar niet de portemonnee ervoor.

Hé, en wist je dat ik over dat alles ook blog? Wil je meer over het vrouwmens achter DeeDee weten? Ga dan lezen op Failing to be Superwoman.

Om te weten of er écht een klik kan zijn tussen jou en mij, moeten we gewoon eens babbelen. Dat is gratis.

Het is niet moeilijk om mijn contactgegevens te vinden op deze site, maar om het je extra gemakkelijk te maken: