Wie is DeeDee?

DeeDee Copywriting

Hej!

DeeDee, dat zijn de initialen van Delphine Desmet. Je spreekt het trouwens uit als diedie, as in DeeDee Ramone van de legendarische punkband Ramones. Enige overeenkomst met mijn rock ’n rollgehalte is puur toevallig.

Maar deze DeeDee schrijft dus copy.

Wat ik zoal schrijf? Dat hangt van jou af.

Heb jij nood aan copy?

Duidelijke teksten die aanspreken en vastgrijpen?
Meer bezoekers op je website die ook effectief jouw product kopen?
Een catalogus zonder spelfouten?
Facebook-posts die viraal gaan?
Nieuwsbrieven die wél geopend worden?

Dan heb je nood aan een copywriter

Je hebt iemand nodig die de juiste woorden vindt en ze dan nog het liefst  foutloos schrijft. Als je professioneel wil overkomen, toch.

Dat laatste is mijn stokpaardje. Ik ben in de eerste plaats immers taalkundige (Master Nederlands-Scandinavistiek, nu je het je toch afvraagt). Niets doet mij sneller wegklikken dan een website met copy vol taalfouten.

Ik raakte tijdens mijn studies gefascineerd door de kracht van taal. Door wat woorden – en de manier waarop je ze structureert – kunnen teweegbrengen. Vandaar ook een bijkomende studie Public Relations en een carrièrepad dat me langs marketingwegen bracht. Ik kan putten uit een uitgebreide bron van kennis en ervaring die jou ook ten goede komt 😉

Naast mijn taalkundige superkrachten ben ik natuurlijk ook maar een mens, zoals jij.

Een onderneemster, net als jij, die vanuit haar passie een zaak uit de grond probeert te stampen. Gelukkig krijg ik daarbij de onvoorwaardelijke steun van mijn man, ook ondernemer (zijn brouwerij was mijn eerste klant).

Let’s get personal

Nu we toch bezig zijn met in mijn persoonlijke leven te neuzen:

  • Mama van 2 zoontjes
  • Foodie (meestal gezond en vers, maar God, pakt mij mijn Ferrero Rochers niet af!)
  • Sportieve veelvraat: yoga, fietsen en zwemmen. (Verandering van spijs doet eten, aja!)
  • Voorliefde voor Scandinavisch design, maar niet de portemonnee ervoor.

Hé, en wist je dat ik over dat alles ook blog? Wil je meer over het vrouwmens achter DeeDee weten? Ga dan lezen op Failing to be Superwoman.

Om te weten of er écht een klik kan zijn tussen jou en mij, moeten we gewoon eens babbelen. Dat is gratis.

Het is niet moeilijk om mijn contactgegevens te vinden op deze site, maar om het je extra gemakkelijk te maken:


’t Is langs hier voor dat contactformulier